Last news in Fakti

7 Юли, 2015 12:28 1 748 0

Прокуратурата внася искане за постоянно задържане под стража на Георги Андонов

  • прокуратурата-
  • задържане под стража-
  • георги андонов-
  • галина георгиева-
  • бургас-
  • жена-
  • нож

Той намушка с нож 27-годишната Галина Георгиева в Бургас

Под ръководството на Окръжна прокуратура - гр. Бургас се провежда разследване за опит за убийство на Галина Георгиева, извършен на 04 юли 2015г. в гр. Бургас.

В хода на разследването е разкрит и задържан извършителят на престъпното деяние – Георги Андонов. Андонов е осъден на наказание 10 години и 10 месеца лишаване от свобода за убийство и към момента изтърпява наложеното наказание. На инкриминираната дата Георги Андонов е бил в отпуск.

Георги Андонов е привлечен като обвиняем за това, че на 04 юли 2015 г. в гр. Бургас, в парк „Славейков“ е направил опит умишлено да умъртви Галина Георгиева, на 27 год. Престъплението е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин – с нож са причинени две прободни наранявания в гръдната кост, три прободни наранявания на гръдната мамила, две наранявания в дясна коремна половина, проникващи рани в двете ръце, порезно нараняване на лява подбедрица и прободно нараняване в областта на глутеуса. Не са настъпили исканите и целените от дееца последици – смърт на Галина Георгиева, тъй като на пострадалата е оказана своевременна, животоспасяваща и квалифицирана медицинска помощ. Престъплението е извършено по хулигански подбуди и при условията на опасен рецидив – престъпление.

С постановление на ОП Бургас от 06.07.2015г. Андонов е задържан до 72 часа и предстои днес прокуратурата да внесе искане в ОС - Бургас за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА