29 Юли, 2015 01:13 1 880 1

5-годишни симулирали орален секс

  • 5-годишни-
  • секс-
  • симулриали

В момента се води разследване от ръководството на началното училище

Ръководството на начално училище в Англия започна вътрешно разследване по твърденията на майка, която обвинява петгодишно момче, че е принуждавало нейната дъщера да симулира орален секс, съобщи „Индипендънт“.

Инцидентът се е случил в начално училище в Бедфордшир. Потресена майка заявява, че нейната петгодишна дъщеря е била заключена в училищната тоалетна от момче на същата възраст. Момчето е заплашило момичето да мълчи и че ако ги хванат, то ще обвини нея.

Имената на замесените не се споменават. Майката обаче е сигнализирала за случилото се на училищния съвет, след което отписала дъщеря си от училището.

„Главният учител продължава да твърди, че това било нормално поведение. И кое му е нормалното? Те не искат да кажат на момчето кое е грешно и кое правилно. Това е неприемливо.“, заявява майката на засегнатото момиче.

Представител на училището заявява:

„В момента са предприети действия за осигуряването на безопасността на децата в училището. Ние ще решим случая конфиденциално. Искаме да вземем предвид всички доказателства.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Тиливизията и интернета са велики "учители" , навремето ги нямаше и всичко беше по спокойно.