Last news in Fakti

28 Юли, 2015 13:56 3 661 7

Откриха мъртъв велосипедист на пътя

  • откриха-
  • мъртъв-
  • велосипедист-
  • пътя

Предполага се, че смъртта му е настъпила след удар от моторно превозно средство

Служители от РУ – Хисаря изясняват обстоятелствата около тежък инцидент на пътя между Пловдив и Карлово, съобщиха от МВР.

Днес, към 3.30 часа, чрез тел. 112 постъпил сигнал за починал мъж в участъка между селата Царимир и Калояново. Веднага натам е насочен полицейски екип. Местопроизшествието е запазено и са предприети действия по разследване.

При огледа в близост е намерен велосипедът на мъжа, чиято самоличност се установява. Предполага се, че смъртта му е настъпила след удар от моторно превозно средство.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжна прокуратура – Пловдив.

Работата на разследващите продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 deroni

    1 0 Отговор
    Егати и наглото животно,дето го е ударило и избягало...никога няма да го хванат....какви боклуци сме хората значи.Удряш,убиваш и бягаш,що за наглост,простотия,възпитание морал..абе изобщо точно си заслужаваме живота,който живееме...абсолютно сме си за тази държава и тази съдба,сами сме си направили всичко и сами сме си виновни,а не все други да виним,че сме простаци ..да такива сме си............

    Коментиран от #3

  • 2 тошибиян

    0 0 Отговор
    е ко да направи да ходи и да каже аз го утрепах и да му свърши животът ли?нито ще го върне нито нищо нека поне си живее а оня с колелото да не е карал там там ен е алея за колела и аз имам колело но не го карам на улицата само на стадиона на планината но улици,тротоари не виждам 4е е опасно и всемам мерки и не карам по пътищата толко ли е трудно?
  • 3 Наско

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "deroni":

    Коментар 1 е съвсем прав, то и затова живеем подобен живот, в подобна държава и с подобна съдба, защото тези неща зависят само и единствено от хората, техните ценности, възпитание и морал. Коментар № 2 пък надлежно показва и доказва защо сме на това дередже. Само като го прочетеш и пълен потрес! Нямало да го върне, ако се бил предал на полицията и велосипедиста виновен, че карал по пътя!!! Ако недай Боже блъснатият беше твой син, внук или баща, едва ли щеше да го кажеш така - здраве да е, няма да се върне, дори и да се разбере кой е извършителят! Освен това велосипедистите са участници в пътното движение като всички други. Законът не съдържа забрана да се използва пътната мрежа и от тях или пък да се движат само по вело алеи, каквито в българските градове рядко се срещат.
  • 4 тошибиян

    0 0 Отговор
    бе ти ако 4акаш с закон да ти определят кое е опасно и кое си пътник..ако беше така защо са вело алейте?нали има пътища карайте си по тех
  • 5 тошибиян

    0 0 Отговор
    и нека веднъж за винаги се разбере 4е шосето, пътят, магистрала, улица е приоритет за движение на МПС не колела, скейтове кънки и лагерници..просто спрете да карате там ходете по паркове стадиони но не и местата за движение на МПС
  • 6 велосипедист

    0 0 Отговор
    Тошибияне, очевидно си ненормален, освен, че си неграмотен. Не ни натрапвай безумията си - няма такива "приоритети". Ако някога си чел ЗДвП, то е време да си го припомниш. Твоите права свършват, там където започват моите.
  • 7 555

    0 0 Отговор
    Eee.....извинявайте,ама в 3 часа през ноща да кара велосипед извън
    населено място,сигурно без жилетка и осветление...и сега морални лекции,закони.Не одобрявам стореното ,ама и аз самия на два пъти съм се разминавал на косъм с такива "велосипедисти".И двамата бяха пияни.Дори на втория наглец се наложи да му сваля вентилите за да не почерни някой друг...пък и
    да поизтрезнее докато се прибере пеша.