30 Юли, 2015 01:45 1 944 2

Руска баба изкормила 10 души

  • баба-
  • изкормила-
  • 10

Тя е използвала трион и нож, за да разчленява телата

Полицията в Петербург е задържала 68-годишна жена, по подозрение, че е извършила серия от брутални убийства, включващи и разчленяване на телата, съобщи „Интерфакс“.

Според информация на местното министерство на вътрешните работи Тамара Самсонова е била задържана, след като в близост до дома й са били открити части от мъртво тяло. Счита се, че тя е отровила свой 79-годишен приятел с неизвестна субстанция. След това с нож и електрически трион е разчленила тялото и е заровила частите в различни части на жилищния си район.

Има сведения, че жената е признала за извършването на общо 10 убийства. Едно от тях е било на неин квартирант през 2000 г. Тя е разчленила тялото му във ваната, след което прибрала частите в пакети и ги скрила в различни части на квартал Димитров. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Да я изпържат на електрическия стол!!!
  • 2 Бойчо Стойчев

    0 0 Отговор
    Има доста за разчленяване в нашата страна, да се помолим на руснаците да я пуснат в БГ