Last news in Fakti

29 Юли, 2015 16:17 1 459 2

В Румъния задържаха рекордно количество хероин

  • румъния-
  • хероин-
  • задържаха

333 кг. наркотик са били намерени в два камиона

Властите в Румъния са иззели рекордно количество хероин след акция на границата с Унгария, съобщи Ей Би Си.

333 кг. хероин са били открити в два камиона. Те са били скрити в туби за бензин. По случая са задържани двама румънци и двама турци. Единият камион е пътувал за Унгария, а другият е бил заловен в северния град Бистрица.

Наркотиците са били поръсени с черен пипер, за да бъдат заблудени кучетата – търсачи. Престъпната група е била разследвана от властите от 2011 г. насам. Намереният хероин се оценява на  40 млн. евро.

Първоизточникът на наркотика най-вероятно е Афганистан. Той е бил транспортиран през Турция, Унгария и Румъния, като крайната му цел е била Холнадия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гсйеир

    0 0 Отговор
    а от турция как "скокнал" до румъния?
  • 2 xaxax

    0 0 Отговор
    xaxax da prez balgaria e letql :D sigurno policiqta go e eskortirala :D axaxaxaxaxxax