Last news in Fakti

31 Юли, 2015 18:16 2 363 0

Трети обвиняем за убийството в село Брестовене

  • брестовене-
  • обвиняем-
  • трети

Окръжната прокуратура в Разград привлече днес като трети обвиняем 36-годишния Алеко Герджиков за убийството на Али Хакъ от село Брестовене – престъпление по член 115 във връзка с член 20, ал. 2 от Наказателния кодекс.

Обвинението на Окръжната прокуратура е за това, че на 22 юли 36-годишният Герджиков от село Драгомъж, община Исперих, в съучастие като съизвършител с Али Али и Абедин Зекерие, и двамата от с.Брестовене, умишлено умъртвили Али Хакъ след свада и побой между два ромски рода.

В мелето с дървени сапове и метални вериги бяха ранени и трима души, единият от които – роднина на убития,  е с опасност за живота и е в медикаментозна кома в болницата.

Другите двама ранени са дядо и внукът му, които са с телесни повреди и са настанени в болницата в Разград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА