Last news in Fakti

31 Юли, 2015 18:37 3 425 4

Англичанка убита в ямболско село?

  • англичанка-
  • убита-
  • маломир

Англичанка, заселила се в ямболското село Маломир тази пролет, е била открита мъртва, съобщи "Ямбол днес", като се позова на достоверен, но неофициален източник.

Жената, на възраст около 60 или малко над 60 г., излязла снощи около 22 часа да разходи двете си домашни кучета, но не се завърнала у дома си.

На място се извършват огледи, районът е отцепен, като от МВР не дават никаква информация по случая. В селото се говори, че част от тялото на жената е обгорено, вероятно, за да се заличат някакви следи.

„След приключване на огледа ще можем да кажем на кого е тялото и дали смъртта е била насилствена”, заяви говорителят на ямболската полиция Татяна Павлова.

Англичанката живеела със съпруга си, който бил трудноподвижен. Доскоро, преди да се преселят в България, са живели в Турция. Последните пратки от багажа им пристигнали преди месец.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашингтон

    0 0 Отговор
    Ямболско село ..........защо тези хора не си купуват имоти на нормално място а се забиват по някакви мизерни села ? Нямат пари сигурно да си закупят нормален имот който струва поне 5-6 пъти по малко от колкото в Англия и се бутат по разни дупки на село купени за по 10000-20000 лева(някой път и по малко) да не се минат !На мен ми е ясно че ценят природата и красотата на нашата държава но е редно първо да направят проучване в кои села може и в кои не да се живее нормално ! Какво очакват - да дойдат тук и живота им да се нареди като в приказка ?След като са дошли тук и са избрали да живеят на село са си поели сами риска - селата са пълни с роми ,турци и всякаква друга сган ! Съболезнования на близките ..
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    А ти това село знаеш ли го?! Та говориш така?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Mангалян

    0 0 Отговор
    Убитата британка в Маломир е отново жертва на циганската престъпност- изнасилена, заклана и обгорена. Как мислите, дали ми е толерантно, дали искам моите деца да си играят с техните на един и същ басейн…аман!