3 Август, 2015 12:21 2 670 1

Разследват двойно убийство

  • двойно убийство-
  • разследват-
  • гроздьово

Извършителят е неизвестен

Окръжна прокуратура във Варна образува досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на двама души – престъпление по член 116, ал. 1, т. 4 от Наказателния кодекс.

В неделя около 18,42 часа мъж подава сигнал за открити от него два трупа в землището на село Гроздьово, Варненска област. При огледа на местопроизшествието с огнестрелни рани в главата са намерени 44-годишната П.В. и 58-годишният А.Х от Гроздьово. Тялото на жената е било в паркиран автомобил на поляната край селото, а на мъжа – извън автомобила. Намерено и иззето при огледа е и огнестрелно оръжие.

Убитите са имали интимни отношения. П.В е несемейна, с едно дете, а мъжът – семеен, с пълнолетни синове.
Телата на двамата са предадени за аутопсия. Предстои изготвянето на балистични и съдебно-медицински експертизи, както и преценка, и събиране на още доказателства, въз основа на които ще се преценява точната квалификация на извършеното деяние.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.