Last news in Fakti

5 Август, 2015 00:01 14 808 4

177 г. затвор за суингъри в Турция

  • турция-
  • суингъри-
  • затвор-
  • проституция

Общо 177 г. затвор могат да получат 29 задържани души, които са обвинени, че участват в група за суинг, пише в. „Радикал“.

Те са обвинени в организиране на престъпна група, проституция и трафик на хора.

Престъпната група е разбита преди пет месеца в провинция Адана. Тя е била наблюдавана в продължение на седмици.

Полицията е претърсила вила и 25 адреси в пет провинции. Първоначално са били задържани 53 души, а 29 от тях са били изправени пред съда. Зад решетките в момента се намират 15 души, а други 14 са пуснати под гаранция до съдебното заседание.

Прокуратурата е поискала общо 933 години затвор за цялата група, като отделните присъди варират от 3 до 177 г. затвор.

Групата започнала като невинно суинг парти като с течение на времето групата започнала да наема жени за самотни мъже и семейства срещу заплащане. Част от задържаните се оправдават, че не знаели, че дават пари на сводници. Те смятали, че сумите се използват за режийни за поддържане на вилата като място за срещу на суингър общността в Турция.

Суингът представлява начин на сексуално разнообразяване на семейния живот.

Наименованието суинг идва от английската дума „swing“, която в превод означава „люлея се, въртя се, завъртам се“. Суингът е популярен в Америка и Западна Европа от десетилетия наред.

Двойки се събират, опознават, общуват и правят секс с размяна на партньорите. Суингът не е типичен групов секс или оргия. Участниците, суингърите, са двойки, които заедно предприемат нетрадиционните сексуални подвизи. Суингът не се счита за изневяра и се практикува само от хора, които са готови на тази крачка и не изпитват смущение да наблюдават партньора си как прави секс с общ познат. В този смисъл – в суинга няма място за ревниви и консервативни хора.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Страшно престъпление, няма що!!! Иначе ако си гей, дори ще станеш популярен, но ако ч.каш друга жена влизаш доживот в затвора!
  • 2 Лора

    1 3 Отговор
    не на разварата! един мъж за една жена и обратното!!!

    Коментиран от #4

  • 3 кофти

    2 1 Отговор
    я не се прави Лора не те познавам но не мисля че един мъж може цял живот да е с една жена такижа като теб или им кръшкат ама много или просто си сама .......
    не на разврата не виждам какъв разврат е да спиш с повече жени !!!!!
  • 4 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Лора":

    Я се скрий в дън земята!!! Коя си ти, че да даваш наклон на хората с кой да се е..т?