Last news in Fakti

7 Август, 2015 17:48 1 937 2

Задържан е 20-годишен заподозрян за пожара в Лесово

  • задържан-
  • заподозрян-
  • пожара-
  • лесово

Елховски полицаи задържаха 20-годишен мъж, заподозрян за възникналия на 3 август, около 15.20 часа, пожар в землището на с. Лесово. Задържаният е местен, но от полицията не уточняват името му и с какво се е занимавал.

Огънят беше локализиран и погасен на 5 август. Изгорели са гориста местност, ливади и земеделски площи, общо около 4000 дка, размерът на нанесените щети е в процес на изясняване. На място е извършен оглед от дежурна оперативна група. В хода на проведеното издирване и последвалите процесуално-следствени действия е установен и задържан 20-годишен местен жител.

Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство в РУ - Елхово. 

Днес бе съобщено, че този пожар е окончателно ликвидиран. На място са останали да дежурят по един екип от пожарникари и горски служители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Ако се окаже,че е умишлен пожара ,да заплати щетите и разходите на пожарната,и другия път пак да пали.
  • 2 РАЗОЧАРОВАН

    0 0 Отговор
    Няма нещо случайно всяка крушка си има опашка .Така че всички беди които са ни сполетели не са случайни но няма виновни въпреки доказани и потвърдени улики.