Last news in Fakti

10 Август, 2015 04:00 23 390 6

Затвор за споделяне на голи снимки на 17-годишна

  • мъж-
  • затвор-
  • снимки

Той се е хвалил с тях на свои приятели

24-годишен мъж беше арестуван, защото споделил голи снимки на 17-годишното си гадже със свои приятели, съобщи „Мирър“.

Даниел Мейджър е имал сексуални отношения с момичето и е нарушил закона, като изпратил нейни голи снимки на свой приятел, тъй като то е на 17. 

Обвиняемият се призна за виновен в притежанието на 13 неприлични изображения пред съда в Нотингам. За злоупотребата си с изображенията Мейджър получил присъда от 10 месеца затвор.

Адвокатът на Мейджър заяви, че неговото решение да показва снимки на своята приятелка на други хора е акт, показващ неговите „незрялост и неподходящо перчене.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 0 Отговор
    Така трябва да се действа и в БЪЛГАРИЯ спрямо непълнолетните цигани.

    Коментиран от #4

  • 2 гост

    2 0 Отговор
    Трябва, но за сметка на това те имат по 2 или 3 деца на тази възраст, живеят необезпокоявани от властите и бълват амбалаж, а не хора. Бащите, понеже нямат образование или работа са принудени да крадат. Майките са на помощи, което е в разрез със закона за сексуален контакт с малолетни.
    Е няма такива глупости никъде. На всичкото отгоре това се заплаща с нашите данъци, на хора които работят, плащат си сметките и трудно се справят с отглеждането на 1 дете, но не да го тупнат на бял свят, а да го отгледат, образоват и да се опитат поне да го направят човек.
    Гледайки живота на циганите, това със сигурност не присъства в техните планове. Те са само с права, според тях и държавата, без задължения, за разлика от всички нас.
  • 3 Гост

    1 0 Отговор
    Двоен стандарт в един двуличен свят!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Борчо

    0 0 Отговор
    Типична английска картинка. Миналата година пребивавах известно време по тамошните земи. По улиците е пълно с майки ученички - не повече от 18 г, бутат двойни колички от бебета до 2-3 годишни деца. Поразпитах и ми казаха, че било някаква мода от последните години. По-необразованите тинейджърки спират училище на 16 г, раждат 2-3 деца и лягат на гърба на социалната система. Не се женят за партньорите си, като самотни майки докарват по различни социални програми до 2500 паунда, горе долу минималното възнаграждение ако работят неквалифицарана работа. Подобна картинка имаме и тук с някои представители на нашето общество (не казвам кои, че ще ме цензурират). В ЮК на такива им казват уайттраш - бял боклук. Разпознават се по множеството татуировки - още една отвратителна мода сред жените, която и у нас се налага напоследък.