Last news in Fakti

22 Август, 2015 11:53 2 020 2

Автоджамбази източиха 500 л гориво от товарен автомобил

  • гориво-
  • кражба-
  • камион-
  • тир

Автоджамбази източиха 500 л дизелово гориво от товарен автомобил „Ивеко“, паркиран в района на полигона край Благоевград. Сигналът за престъпното посегателство е подаден от шофьора Станимир Пелов, който бил спрял на отбивката на Е-79 , за да си почине, съобщава Struma.bg.

Тираджията установил, че капачката на резервоара е разбита, а дизелът за около 1200 лв. източен. Веднага се обадил на телефон 112 и на шефовете си. По случая е образувано разследване във 2 РУП - Благоевград.

На главен път Е-79 върлува организирана престъпна група, това не е първият случай на кражба. Наскоро по същия начин бе изпразнен резервоарът на т.а. ДАФ с 500 л дизел. Шофьорът Борис Бонев бе спрял за почивка преди бензиностнацията на „Газпром“, стойността на щетата също беше за около 1200 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Тези да нямат вакумпомпа ? Как се точат 500 литра ? Защо не я пагнат тази група ? Три въпроса на които никой няма да даде отговор. ПОЛИЦИЯТА БЕЗДЕЙСТВА. Няма нареждане отгоре.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Писна ми от хейтъри. Все полицията ви е виновна.
    Ама защо не кандидатсвате за куки и да полажете как се хващат крадци?
    И аз понякога не им харесвам работата, както и на лекарите, но поне проявявам разбиране и знам, че в бедната ни държава това са възможностите с премиер пожарникар.