Last news in Fakti

1 Септември, 2015 08:56 3 196 0

Нагъл обир: Как се крадат торби с хиляди левове в монети

  • нагъл обир-
  • торба-
  • монети
Нагъл обир: Как се крадат торби с хиляди левове в монети - 1
Снимка: Нова телевизия

Двама души са успели да откраднат торби с монети от централата на една от големите търговски фирми в Бургас, става ясно от кадри от охранителни камери, изпратени до Нова телевизия.

Както Факти.бг съобщи вчера, задигнати са 30 000 лева. Обирджиите са влезли се качили по противопожарни стълби на покрива, а от там са слезли до втория етаж, където са намира офиса на фирмата. От подобни десетки обири през последните две години загубите на компанията се изчисляват на 100 000 лева.

„Влизането винаги и с взлом, в повечето случаи търсят пари, парични средства и невинаги успяват", разказват от фирмата. На органите на полицията са предоставени кадри от охранителни камери и други материали, но ефект засега няма, обясняват от компанията.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА