1 Септември, 2015 12:37 1 933 1

Един човек е задържан в България заради "камиона-ковчег" в Австрия

  • задържан-
  • българия-
  • камиона-ковчег-
  • австрия

Мъжът е част от международен канал, като ролята на българите в него все още се изяснява

Един човек е задържан в България заради "камиона-ковчег" в Австрия - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

Един мъж е задържан в България заради случая със 71 бежанци, открити мъртви в Австрия, съобщиха за "Хоризонт" източници от службите.

Той е арестуван с европейска заповед. Мъжът е част от международен канал, като ролята на българите в него все още се изяснява. От Министерството на вътрешните работи и Държавната агенция за национална сигурност не дават информация по случая.

Смята се, че задържаният и останалите българи, арестувани по случая, са на ниско ниво в организацията и се занимават основно с превоз на бежанци за Западна Европа.

Имигрантите бяха открити мъртви в камион, пътувал по австрийска магистрала. По случая бяха задържани общо четирима души. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангалян

    0 0 Отговор
    Ето,отново циганската връзка! Цигани,български граждани убиха по чудовищен начин за пари, мигранти от близкия изток. Циганите в България не се самоопределят,като българи.Защо,обаче се определят за българи извън пределите на страната ни! Защо западната преса не посочва циганският им етнос?!