Last news in Fakti

1 Септември, 2015 13:28 1 165 0

Ново обвинение срещу побойника от Борисовата градина

  • ново-
  • обвинение-
  • побойник

Борис Петров обиждал съдиите

С постановление от 01.09.2015 г. Софийската районна прокуратура образува ново наказателно производство срещу 30-годишния Борис Петров, обвиняем за нанесения спрямо пострадалия Красимир Иванов хулигански побой на 17.07.2015 г. в Борисовата градина в София.

Второто дело срещу Петров е за извършени от него на 06.08.2015 г. хулигански действия в Съдебната палата -  София (чл.325, ал.1 НК). По време на разглеждане на жалбата му за изменение на мярката му за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека, което Софийски градски съд не уважи, Борис Петров е отправил обидни реплики и е проявил непристойно поведение спрямо съдебния състав.

Разследването по новообразуваното наказателно производство е възложено на СДВР.

Факти. бг припомня, че 67-годишният Красимир Иванов беше пребит през деня и пред очите на внуците си и голям брой свидетели в Борисовата градина на 17 юли. Единствената причина за агресията е, че нападателите помислили мъжа и децата за роми.

Борис Петров е един от двамата, които полицията издирваше за побоя.Според съда 30-годишният мъж е действал дръзко и арогантно, без да е бил провокиран е нападнал възрастния човек. Магистратите квалифицираха случая и като емблематичен пример за хулиганство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА