Last news in Fakti

3 Септември, 2015 16:23 2 394 2

Задържаха двама мъже и полицай за разпространение на наркотици

  • задържаха-
  • двама-
  • мъже-
  • полицай-
  • разпространение-
  • наркотици

Полицаят е служител в Пето РПУ на Златни пясъци

При специализирана операция на 2 срещу 3 септември 2015 год. под ръководството на наблюдаващ прокурор от Окръжна прокуратура във Варна с участието на органите на ОД на МВР и отдел „Вътрешна сигурност, непосредствено след извършване на сделка с наркотици, са задържани за срок от 24 часа двама мъже и полицейски служител, съобщиха от прокуратурата.

В Окръжна прокуратура във Варна се води досъдебно производство срещу три лица, които в съучастие са държали и разпространявали високорискови и рискови наркотични вещества. Един от задържаните е полицейски служител в Пето РПУ на Златни пясъци.

След оценка на събраните доказателства наблюдаващият прокурор ще прецени правната квалификация и основанието за искане на постоянни мерки за неотклонение „Задържане под стража”. В момента се изготвя съдебната експертиза за откритите наркотици по вид и количество.

Разследването по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DEALERS

    0 0 Отговор
    СЕ ТАЯ НАЛИ ПЕТЪРЧО - ПЕШО РОЗАТА ГО ПУСНАХТЕ ОНИЯ ДЕН СЛЕД КАТО ГО ХВАНАХТЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ ЗА СЪЩОТО, САМО ДА СЕ ХВАЩАТ И ПОСЛЕ ПАК ОТ ТЯХ ДА СИ КОПУВАМЕ НЕЕ Е РАБОТА !!
  • 2 неделчо

    0 0 Отговор
    значи вялна е приказката !!!
    че рибата се вмирисва от главата!!!!!!!!