Last news in Fakti

5 Септември, 2015 11:23 2 920 2

В Испания откриха гигантска плантация за канабис

  • плантация-
  • канабис-
  • испания

Тя може да е най-голямата в Европа

В Испания разкриха огромна плантация за канабис, която може да се окаже най-голямата в Европа, съобщи ДПА.

Имотът е открит в покрайнините на Албасете. За негов притежател се счита 47-годишен мъж, чието име не се споменава, но се знае, че вече е задържан. Според полицията през май той е закупил земя с площ от 30 000 кв. метра. В нея той е посял модифицирани семена марихуана, които много бързо прерастват в растения.

За три месеца заподозряният и негов съучастник от Литва са произвели 75 000 растения. Полицията е открила и 150 кг пакетирани растения, които най-вероятно е трябвало да бъдат пласирани в Барселона. По случая са арестувани шестима души – двама испанци, трима мароканци и един литовец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен Сидеров

    0 0 Отговор
    най вероятно се казва Георги Петров ,както винаги за съжаление
  • 2 Bai Rambo

    0 0 Отговор
    Сигорно тревата е от Амадор Ривас нали беше от Албасете