Last news in Fakti

22 Септември, 2015 11:51 2 148 1

Мъж загина, а 5 деца пострадаха при катастрофа

  • мъж-
  • загина-
  • пострадаха-
  • катастрофа

Те са на възраст от 7 до 16 години

Пет деца на възраст от 7 до 16 години са пострадали в пътен инцидент, станал късно снощи, съобщиха от "Дарик".

На пътя между селата Светлен и Глогинка в община Попово неправоспособен водач на 41 години се е движел с несъобразена скорост. Изгубил е контрол над лекия автомобил „Audi" и се блъснал в земен скат. Шофьорът е загинал на място.

При сблъсъка са пострадали пет деца. 9-годишно момче е с черепно-мозъчна травма и опасност за живота. Заедно с него в болницата в Търговище за лечение и наблюдение, без опасност за живота им, са настанени още и момче на 7 години и момиче на 14 години.

Друго момиче на 14 години е със счупени прешлени, а 16-годишна девойка е с фрактури на двете ръце и също са настанени в здравното заведение.

По случая е образувано досъдебно производство.

Справка в регистрите сочи, че още през 2004 г. срещу загиналия било образувано досъдебно производство за шофиране след употреба на алкохол, 6 години по-късно той отново бил засечен да управлява автомобил след употреба на алкохол, за което бил осъден на пробация.

През 2013 г. за аналогично провинение и управление без шофьорска книжка е осъден на 4 месеца лишаване от свобода. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Честито-един потенциален убиец по-малко