Last news in Fakti

5 Октомври, 2015 13:32 2 388 1

Откриха пребит до смърт мъж

  • откриха-
  • пребит-
  • смърт-
  • мъж

Задържан е извършителя на тежкото престъпление – 27-годишен мъж от Берковица

54-годишен мъж е открит пребит до смърт, съобщиха от МВР.

Служители на РУ-Вършец разкриха по „горещи следи” извършител на тежко криминално престъпление. Вчера, около 06.14 ч., дежурен автопатрул, който извършвал обход в района, попаднал на лежащо на ул. „Република“ тяло на мъж.

При извършения оглед е установено, че по него има видими следи от насилие - кръвонасядане в областта на очите и брадата. Установена е самоличността на починалия - 54-годишен жител на града. По случая било образувано досъдебно производство, по което работа започнали криминалистите. В хода на разследването те влезли в дирите на извършителя на тежкото престъпление – 27-годишен мъж от Берковица.

Последвало и задържането му, а работата по документирането на случая продължава. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мустард

    0 2 Отговор
    Лелелелеле дано не са се опарили от тези 'горещи следи',как са влезнали в дирите му...егати и смотаните писания.