Last news in Fakti

5 Октомври, 2015 14:12 1 158 0

Домашен арест за млад мъж отглеждал марихуана

  • домашен арест-
  • млад мъж-
  • отглеждал-
  • марихуана

Варненският окръжен съд (ВОС) определи мярка „домашен арест“ за 21-годишен варненец, обвинен за държане на марихуана, съобщиха от съда.

При претърсване на къщата, в която той живее с майка си в местността „Манастирски рид“ край Варна, са открити торби с 1682 грама тревиста маса, за които е установено, че е марихуана. Съдът прецени събраните доказателства в досъдебното производство и направи извод, че може да бъде направено обосновано предположение за авторство на престъплението, за което младежът е обвинен и което сам е признал пред следствените органи.

Като счете, че няма опасност Русев да се укрие, но може да извърши друго престъпление, съдът определи мярка за неотклонение „домашен арест“. Определението на ВОС може да се протестира или обжалва в 3-дневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА