Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 02:00 3 449 1

Детегледачка на съд за секс с 11-годишен

  • детегледачка-
  • секс-
  • съд

Бащата на детето свидетелства в нейна полза

Детегледачка бе изправена пред съда, след като се разбра, че е правила секс с 11-годишно момче, оставено на нейните грижи, съобщи „Мирър“.

21-годишната Джейд Хат е наглеждала момчето, докато то е имало свободен ден от училище. В един момент тя започнала да се съблича пред него, след което двамата имали сексуален контакт. По-куриозното в тази ситуация е, че бащата на момчето се е явил в съда, за да защити палавата детегледачка.

Оказва се, че самият той е имал предишна сексуална връзка с Хат. Той описва детегледачката като незряла, а сина си като „сексуално полудял“. Според него сексуалният опит, който е получил сина му може да му служи като урок.  Случаят стана известен през ноември миналата година. Тогава момчето призна, че не е изпитало удоволствие от сексуалния акт, тъй като осъзнавало, че нещата, които се случват не са правилни. Хат обаче си е мислила, че момчето е на 15 години, тъй като то изглежда по-голямо от възрастта си. Тя дори му е признала, че сексът й е доставил удоволствие.

Според нейните адвокати не може да се каже, че тя го е принудила, тъй като физически не е особено силна и за момчето не е било проблем да я отблъсне. В крайна сметка, благодарение на показанията на бащата, Хат избегна затвора и получи само условна присъда от съда в Суиндън. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 i az iskam

    0 0 Отговор
    dai boje vseki mu takava gledachka