Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 02:00 2 073 1

11-годишен застреля 9-годишно момиче заради кученце

  • 11-годишен-
  • застреля-
  • момиче

Момиченцето е загинало след стрелбата

11-годишно момче от щата Тенеси е задържано по обвинения, че е застреляло 9-годишно момиче в спор заради кученце, съобщи Би Би Си.

Момчето е обвинено в убийство първа степен. Според полицията момчето е застреляло своята съседка Маккая Дайър през уикенда, след като тя му отказала да види нейното кученце. Според нейната майка двете деца са учили в едно и също училище. Тя признава, че момчето е имало проблеми с дъщеря й веднага що са се преместили в къшата.

„Той постоянно я дразнеше и я наричаше с различни имена. Аз се оплаках на директора от него. След това за крато остави дъщеря ми. Но ето, че изведнъж просто я застреля. Тя беше невероятно момиченце. Можеше винаги да ви накара да се засмеете“, заяви майка й.

Момчето е застреляло момичето с пушка от 12-ти калибър, която е принадлежала на баща му. Инцидентът се е слуичл дни след масовата стрелба в щата Орегон, където 9 души загинаха.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роман Ценов

    0 1 Отговор
    Я па помисли къшата или къщата