Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 21:32 1 656 0

Чужди граждани са задържани при операция на СДВР

  • бежанци-
  • сирийци-
  • криза

Около 13.30 часа, в полицията бил получен сигнал за микробус Peugeot, движещ се по бул.”Евлоги и Христо Георгиеви”, от който се чуват странни шумове, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Към мястото веднага били насочени полицейски екипи, за да извършат проверка. В момента, в който полицейската кола приближила микробуса, пътниците и шофьорът се разбягали. След предприетите незабавни заградителни действия в района на бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” и улиците ”Султан тепе”, „Черковна”, „Стара планина” били задържани 43 чужди граждани, между които мъже, жени и деца,  без документи за самоличност.

По техни данни, те са сирийски граждани. Задържани са и са отведени в полицията за установяване на самоличността им и предприемане на необходимите по-нататъшни действия с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА