Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 08:44 5 580 1

Нападнаха 13-годишно момче в центъра на София

  • нападнаха-
  • момче-
  • центъра-
  • софия

Майката на момчето, Зорница Христова е убедена, че става дума за опит за грабеж

13-годишно момче е било нападнато в центъра на София в петък от двама младежи, съобщиха от Нова телевизия. Майката на момчето, Зорница Христова е убедена, че става дума за опит за грабеж.

„Те не са успели да му вземат нищо, тъй като в момента на нападението е излязъл човек от намиращ се наблизо офис или магазин. Той веднага се е намесил и младежите са започнали да бягат”, обясни майката.

„Синът ми се е прибирал от училище и не познава нападателите си”, разказа Зорница Христова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баща на ученик 6 кл

    2 0 Отговор
    Живеем в центъра.Говорих с полицаи.Разрешено било-купих на сина ми лютив спрей.Не го е използвал още,но съм му казал-ако го нападнат да пръска мощно в лицето.Бях в Швеция скоро, там не е така ,но на нашите географски ширини е така.За съжаление това е положението.