Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 13:56 1 039 0

3 обвинения на младежа, размахал пистолет в мол

  • обвинения-
  • младеж-
  • размахал-
  • пистолет-
  • мол

Той ще отговаря за хулиганство и 2 закани за убийство

Районна прокуратура-Стара Загора повдигна три обвинения спрямо 22-годишния Венцислав И. , от гр. Стара Загора - за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм и за две закани с убийство, съобщиха от прокуратурата.

На 7 октомври 2015 г. в ОД на МВР-Стара Загора е получен сигнал, че мъж е влязъл в магазин на ул. „Св. Княз Борис I“ в гр. Стара Загора и насочвайки оръжие срещу продавачката поискал да говори със собственика. Продавачката му съобщила, че собственикът на магазина отсъства и мъжът излязъл от помещението.

Малко по-късно същото лице отишло в мол в града, където насочвайки оръжие – газов пистолет влязъл в конфликт с 38-годишна жена и нейния съпруг.

С постановление на наблюдаващия прокурор Венцислав И. е задържан за срок до 72 часа. Под ръководството на Районна прокуратура-Стара Загора се извършват разпити на свидетели и ще бъдат назначени експертизи.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА