Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 14:42 2 195 4

Майката, ударила учителка, й целуна ръка

  • учителка-
  • майка-
  • удари-
  • целуна-
  • ръка

Жената получи двегодишна условна присъда с 5 години изпитателен срок

Майката, ударила учителка, й целуна ръка - 1
Снимка: btv

Майката, която удари учителката на сина си, поиска прошка и целуна ръцете й.

27-годишната Галя Петрова получи двегодишна условна присъда с 5 години изпитателен срок за лека телесна повреда причинена на учителката Янка Цанева, съобщиха от Сливенския районен съд.

До произнасяне на присъдата само десет дни след настъпилия инцидент се стигна след внесен от страна на Районна прокуратура – Сливен обвинителен акт в рамките на образуваното по случая бързо производство. Пред съда Петрова призна вината си и поиска извинение от учителката Цанева и директора на училището.

Преди произнасянето на присъдата нападателката отново се разкая за постъпката си и поиска прошка.

„Благодаря на учителката, че ми прости. Никога постъпката ми няма да се повтори, защото аз направих много голяма беля", ридаейки, заяви Петрова.
 
Преподавателката пък от своя страна каза, че е добър човек и приема извиненията.
 
"Свикнала съм да работя с този контингент. Бързо прощавам. Надявам се да е искрена. В момента просто я съжалявам, с изключение на това, което ми нанесе и обидата, че не по този начин се постъпва. Надявам се да е разбрала", обясни Цанева.

Факти.бг припомня, че на 29 септември на обяд майката нахлу в класната стая на сина си - 6-годишния Иван в Основното училище "Братя Миладинови" и пред очите на други деца и родители нападна учителка, като я ударила в лицето. След инцидента в училището бяха въведени строги мерки и ограничено влизането на родители. Пострадалата учителка е с над 30-годишен стаж и няма да спира работа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Така трябва да се действа с този контингент. Веднага наказание по бързата процедура. Тази прослойка никога няма да се оправи.
  • 2 Абв

    0 0 Отговор
    Отвратително!Първо я бие ,а после и целува ръка. 👎🏿 👎🏿 👎🏿
    Такава е тяхната стратегия-фалшива и използваческа.👎🏿👎🏿👎🏿
    Гнусно племе!👎🏿👎🏿👎🏿
  • 3 1234

    0 0 Отговор
    Никаква прошка за тая,къде и е бил акъла като е удряла,те са толкова нагли цигани,ти им казваш не влизай децата са в час ,часа ще свърши след десетина минути те вдигат скандал и продължават да влизат навътре по коридорите на училището,а ако я хванеш за ръката започва да те удря и да вика че аз съм я ударил,и прави такъв скандал,че ако имам оръжие бих я застрелял да знам поне защо вика .Голяма напаст са и ако от мен зависи ще ги оставя да стоят неграмотни ,те така или иначе нищо не запомнят от това което им са преподава,само идват да се наядат и да стоят на топло зимата,и в края на месеца да вземат бележка за детските.Това им е целта.
  • 4 Plovdiv

    0 0 Отговор
    като видят дебелия край, се крият като мишки. Само бой за тях и няма да смеят да шукнат!