10 Октомври, 2015 16:52 1 811 3

Афганистанец прободе с нож свой сънародник в София

  • афганистанец-
  • нож-
  • прободе

Бежанец от Афганистан е бил нападнат и прободен с нож от свой сънародник в петък вечерта в центъра на София, съобщиха от МВР.

Инцидентът е  станал на булевард "Мария Луиза", а 24-годишният пострадал е  настанен в болница с прободна рана в гърба и опасност за живота.

29-годишен афганистански емигрант със статут на постоянно пребиваващ у нас е задържан за опита за убийство към 15 часа днес.

Инцидентът все още се разследва. Изясняват се причините за скандала между двамата чужденци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Бежанец от Авганистан ли???Нали бяха от Сирия????Или де що е измет-юруш у европата????

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    Не са само от Сирия, има също от Афганистан и Ирак
  • 3 аз

    0 0 Отговор
    Браво!!!Предлагам на някой не действащ стадион да се направят гладиаторски битки само с "бежанци",докато остане само един с награда български паспорт и отпътуване към обетованата Германия.
    Купувам абонаментен билет за всички срещи веднага