Last news in Fakti

23 Октомври, 2015 15:35 3 423 7

27-годишен потроши 2 патрулки след луда гонка

  • потроши-
  • русе-
  • патрулки-
  • луда-
  • гонка

Той е отведен за преглед в центъра за психично здраве в Русе

27-годишен потроши умишлено две полицейски коли след луда гонка, съобщиха от ОДМВР-Русе.

Вчера в ОДМВР - Русе е получен сигнал, чрез телефон 112, от мъж от гр. Сливен, че 27-годишният му син, при управление на лек автомобил BMW със сливенска регистрация, в посока от гр. Тутракан към гр. Русе, е проявил агресивност, като със сила е принудил дядо си, който се е возил в колата му, да слезе. После младият мъж продължил с ВMW-то, като в автомобила с него останала майка му.

Сигналът е предаден на РУ - Сливо поле и по-късно полицейски автонаряд установява въпросната кола да се движи от Тутракан към Русе по главния път ІІ - 21. Когато служител на РУ - Сливо поле подава на водача сигнал със стоп-палка, той не спира ВMW-то, а е продължил движението си в посока Русе. На територията на гр. Русе се случва същото, когато автонаряд при сектор Пътна полиция установява автомобила да се движи по бул. България в посока бул. Липник. Oтново със стоп-палка му е бил подаден сигнал да спре, но 27-годишният водач не спира. Продължил е в посока изхода на гр. Русе към гр. Бяла.

Предприето е преследване на автомобила от два автонаряда при сектор Пътна полиция с включени светлинни и звукови сигнали. Беглецът се е отклонил от главния път на разклона за с. Пиргово, преминал през селото, продължил през с. Мечка и достигнал до местността "Стълпище".

Междувременно в ОДМВР – Русе е била получена информация, че 27-годишният мъж е свалил от колата майка си, някъде в района на с. Мечка. Освен това допълнителни екипи са изпратени от РУ – Две могили за оказване на съдействие на колегите им от Пътна полиция. Когато полицаите са настигнали BMW-то в "Стълпище", 27-годишният водач умишлено блъснал на заден ход, няколко пъти, автомобилите на Пътна полиция, след което е продължил по междуселски път, водещ към с. Тръстеник.

В района на местността "Липовак", намираща се в землището на с. Мечка, лекият автомобил е закъсал и е застигнат от пътните полицаи. Предприето е извеждане на водача от автомобила и неговото задържане, при което той е оказал съпротива. При тези действия единият от полицаите е пострадал като е получил контузия на ляв крак. 27-годишният е отведен в МБАЛ - Русе, където е прегледан. От орган на МВР му е издаден талон за медицинско изследване на кръвна проба и в болницата му е взета кръв за химичен анализ. След това мъжът е отведен за преглед и в центъра за психично здраве в Русе.

Пострадалият полицейски служител също е бил отведен от екип на ЦСМП в МБАЛ - Русе, където е прегледан и е диагностициран с разтежение на кръстни връзки на коляно.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Две могили. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство, работата по изясняването му продължава, предстоят допълнителни огледи, наначаване на експертизи и т.н. Младият мъж е задържан за 24 часа в МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    амфетамини!
  • 2 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Е като напишете BMW като че ли става въпрос все за някакви уникални резачки!!!Ако е било 316 дето не може на сухо да си завърти задника горкото???Ама нали е баварец-та под общ знаменател!!!Кажете поне модела за се проясни за какво иде реч!!

    Коментиран от #4

  • 3 аз

    0 1 Отговор
    Много нежни тея куки бе ....Оня ден някакъв бакшиш плеснал кука и в боницата.Тоя го изритали и той в болницата.
    Нашатаааа полюция ни пазииииии....(Феско Маринов-потния)
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Румен Янев":

    Какво значение има какъв модел е? Няма значение дали е старо или ново, важното е, че е в ръцете на неправилния човек...
  • 5 2dw

    0 0 Отговор
    ма в много други държави просто щяха да го застрелят като куче- напр. юеса, немачко, сшеция и т.н.
    Тука и психо му правят, психо прегледа трябва да се прави преди издаване на свидетелство за правоуправление!
  • 6 някой си

    0 0 Отговор
    Да... и когато тръгнат да ни бият се оплакват пак хората, просто угодия на тоз народ няма
  • 7 АдиДасБаДка

    0 0 Отговор
    В района на местността "Липовак", намираща се в землището на с. Мечка, лекият автомобил е закъсал и е застигнат от пътните полицаи.
    Първо - АКО АДИДАС БАДКАТА БЕШЕ С АУДИ КУАТРО НЯМАШЕ ДА ЗАКЪСА НИКОГА И ЩЕШЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КУКИТЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ
    Второ - Защо ченгетата се бъркат в семейни спорове ? Бадката не понасял дядката и го е поканил културно да слезе при което оня е оказал съпротива и адидас баДката му е набил бушоните и го е изгонил от бимата кво толкоз ?Още повече че в болшинството от случаите старите хора баби и дядовци са НЕТЪРПИМИ МЪРМОРКОВЦИ И Е ВСЕПРИЗНАТ ФАКТ(ЗА СПРАВКА ВИЖ ЧИЧО ГУГЪЛ) !!!! -
    Заради тва да си правят куките холивудски екшън с безмислено зрелищно преследване можеха да загинат невинни хора !
    Предлагам да се подведат под съдебна отговорност куките участвали в зрелищния холивудски екшън и дядката довел до това събитие !!!! Адидас Бадката да бъде незабавно освободен и обезщетен за причинения му стрес и леки телесни повреди при задържането му !!!!
    Виновниците да бъдат наказани незабавно !!!!