Last news in Fakti

16 Декември, 2015 16:18 1 510 1

Задържаха англичанин за притежание на наркотици

  • задържаха-
  • англичанин-
  • притежание-
  • наркотици

В дома му са открити и иззети близо 2 кг марихуана

Задържаха англичанин за притежание на наркотици - 1
Снимки: МВР

Задържаха 65-годишен англичанин за притежание на наркотици, съобщиха от МВР.

Спецоперацията по противодействие на съхранение и разпространение на наркотични вещества е реализирана на 15 декември тази година под наблюдението на прокуратурата. Акцията е проведена след предприети оперативни действия на служители на ГД „Национална полиция“ и колегите им от ОДМВР-Габрово. В хода им е извършено претърсване в частен дом в дряновското село Зая, обитаван от 65-годишен английски гражданин. В избеното помещение на жилището криминалистите открили 5 пластмасови кутии и 2 стъклени буркана със суха зелена листна маса, за която полевият наркотест реагирал на марихуана. Наркотичното вещество, с тегло 1.709 кг, е иззето. Мъжът, който е със статут на постоянно пребиваващ в България чужденец, е задържан за срок до 24 часа.

Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура-Дряново, започнато е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Какви уникални идиоти са нашите ченгета. И сега ще си пуснат картон за разкрито престъпление.
    Вече и в САЩ марихуана се продава официално с касова бележка на бали и килограми и е законно, само нашите се "борят" с пенсионер - англичанин.