Last news in Fakti

4 Февруари, 2016 14:28 25 608 31

Крадат новите винетки от колите

  • крадат-
  • новите-
  • винетки-
  • колите

Новата цена на влезлите в сила от 1 февруари винетки е 97 лв.

Крадат новите винетки от колите - 1

Крадци режат стъкла на коли в Хисаря заради новите винетни стикери, съобщиха от ОДМВР – Пловдив.

Служители на РУ Хисар работят по установяването на крадци на винетни стикери. Вчера, в управлението е получен сигнал за това, че през нощта срещу 3 февруари 2016 г. три автомобила паркирани на паркинг в града са останали без винетки.

Апашите са действали по идентичен начин, като са изрязвали предните стъкла на автомобилите. Нито една от колите не е собственост на местен жител.

Факти.бг припомня, че новата цена на влезлите в сила от 1 февруари винетки е 97 лв.

Работата на служителите от районното управлението продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цък цък

    4 0 Отговор
    И как ще ги отлепят после да си ги прехвърлят!? Единственият начин е да идат в АПИ и да викат, че са им се счупили стъклата и искат замяна, но от там ще им искат и касова бележка за покупка та и така не става.
    Ако това не е някаква постановка, а е истина тогава нека чете малката Винеткопродавачка Лили, колко е скъсан тоя народ, че винетки да тръгне да краде от колите.

    Коментиран от #2

  • 2 Аз

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "цък цък":

    Да си чувал за пистолет с горещ въздух?

    Коментиран от #3

  • 3 цък цък

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Аз":

    За много неща съм чувал, но съм и виждал после "ефекта" - не става сполучливо. И това във фирми, които това им е работата слагат стъкла и прехвърлят стикери.
    Ще потрошат сумати коли за да "спасят" една винетка. Да не говорим, че ако някой собственик ги засече може много скъпо и трайно да им излезе после лечението.
  • 4 АНГЕЛ ПОПОВ

    5 1 Отговор
    май ще трябва и каско за винетки.
  • 5 Глад мори матряла

    6 1 Отговор
    Крадливия Ганьо за една винетка ще те заколи!

    Коментиран от #6

  • 6 Vasik Atanasova

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Глад мори матряла":

    ЧЕ ХУБАВО СИ ГО НАПИСАЛ АМА
    ЕВАЛА
  • 7 наздраве

    1 3 Отговор
    Бат Васко, вече седна ли, бе? Много отрано взе да даваш наздравици! След малко да не скочиш да биеш бабата. :)

    Коментиран от #15

  • 8 Роман Ценов

    3 0 Отговор
    До автора.Винетките влязоха с тази цена на 15 декември.
  • 9 DRYNDI

    0 5 Отговор
    До N-2. Никав пистолет за горещ въздух--течност за стъкла и бръснарско ножче и точно за 20сек. е свалям--правил съм го и то двапъти до сега
  • 10 gogo

    0 3 Отговор
    всяка фирма която се занимава със стъкла точно за 2 лв ти я сваля и слага на друга кола за 2 мин.
  • 11 йордан иванов

    4 0 Отговор
    Крайно време е винетките да станат в електронен вариант, не да се плаща излишно за стикер
  • 12 Тинки Уинки

    0 0 Отговор
    До колкото знам, новите винетки за 2016 година са направени по-нежни и от старите. Един вид като "Найлонче" и се късат или оставя лепилото по стъклото и винетката не става за нищо.
    Според мен, крадат винетки които не са лепени, а само е изрязано целофанчето покрай винетката и се лепи с плюнка. А именно апашите това гледат, защото там на целофана пише с черни букви "АПИ" и те знаят, че не е залепена и затова рискуват и знаят, че могат да ги вземат.
  • 13 вай

    2 0 Отговор
    Уф, кофти, ве? ИЗлиза, че Лилито ни натресе два данъка - по-висока винетка и ново стъкло на колата? Вай? Тия политици ни скъсаха да ни дерат ве? Отделно и джамбазите? Вай? И сега, какво? Да сик рия таралясника под борови клони ли, за да не ми свият винетката? Или да си я залепя в сейф и да го монтирам на таблото? И, като ме спре катаджия, да набера кода и да му покажа скъпоценната винетка? Вай? да, ама тия паратрансхормални законодатели писали глоба, ако не си лепил на стъкло? Вай? И кво ся? Да купувам сейф, за винетката не става. да крия колата в бункер пак не става - немам бункер. Вай? И сега да спя в колата ли за да не ми свият винетката? Или да си пусна доберманн да спи в купето? Вай? Ами ако опишка и одере седалките? Вай? Лилии-и-и-и-и-и, кво да праим сега ве? Нали вдигна рекета, то и джамбазите и те скочиха? Как да си опазим винетките, Лили-и-и-и-и? Казвай, щото не ми се пътува без предно стъкло да ме духа снега....

    Коментиран от #19

  • 14 извън земнийо

    2 0 Отговор
    в българия всичко се краде това е културно историческо наследство
    ако си оставиш мръсните чорапи пред вратата и тях ще откраднат
  • 15 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "наздраве":

    АЗ МОЖЕ ДА СЪМ ТИ БАТКО
    И ТИ ЩЕ ОСТАРЕЕШ ХАХАА
    НО ЖЕНА МИ Е НА 26 Г И ТО Е БИЖУ УКРАИНКА 50 % И РУСКИНЯ 50%
    НЕВЕРОЯТНА Е ОБИДНО Е ДА И КАЖА БАБА
    НАЗДРАВЕ ЗА КРАСИВИТЕ ЖЕНИ

    Коментиран от #18

  • 16 Бай Тошо

    3 0 Отговор
    Някой от вас който е пътувал към Румъния е видял тамошните винетки какви са, удобни и като касови бележки с регистрационния номер на колата за да не се ползва на друга кола и са от дата до дата а не фиксирани до 30 януари цената им е 59 лв не се лепят по стъклата,до къде я докарахме руманящите да даваме за пример
  • 17 Гостенин

    3 0 Отговор
    Е да, ама виж кви скучни предни стъкла имат румънците - нямат си красиви винетки!

  • 18

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Vasik Atanasova":

    Обожавам младите рускини и украйнки, много са красиви....
  • 19 електорална единица

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "вай":

    Така е. Обаче ние сме си виновни. Гласувахме ли за ГЕРБ - гласувахме. Като гледах резултатите от изборите по телевизията се оказа, че и аз също съм гласувал за тях, въпреки че друга партия чекирах. Е, сега ще си траем. Въпрос: ИМА ЛИ ПО-ПРОСТ НАРОД ОТ БЪЛГАРИНА? Ганьо си е хитрец и се кефи повече съседа му да е зле, а не той и останалите да са добре.
  • 20 Майстор Манол

    1 0 Отговор
    Ще си залепя ксерокопие на винетката, а самата винетка си я носим при личните документи :)
  • 21 От стадото

    2 0 Отговор
    Евала на гърците, стачки след стачки, задружни и единни, ако имаха такива винетки познайте какво щеше да се случи?!? Имат най големите дългове и живеят много по добре от нас( пенсия 800-1000 Евро) трън в г.за на европа. Ние нямаме дълг за ,което поздравяват Бойко, а народа беден да го д.ха, давайте нови данъци и такси, ама все някога ще гръмне балона...

    Коментиран от #24

  • 22 Nacho Vidal

    0 0 Отговор
    И аз така, залепил съм си ламинирано цветно ксерокопие на стъклото и отдолу съм написал " Вярно с оригинала " и подпис и печат.
  • 23 gospodinvie122013

    4 0 Отговор
    Хайде да видим сега как ще се изходи по този проблем, който съвестно и лично създаде,ще възстанови ли разходите на потърпевшите - панорамни стъкла и нови годишни винетки
  • 24 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "От стадото":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ
  • 25 Кобрата

    2 0 Отговор
    То и без това като отрежат парчето стъкло с винетката, после няма как да я отлепят без да се скъса
  • 26 Тракия глас

    0 0 Отговор
    Всички вият като вълци за цената а ги накупиха и окичиха колите си таз година 97лв. след 5 години 150-200 лева не ни мърдат за ВИНЕТКА а пътя да е като в Германия Не е а пък нямат такса ВИНЕТКА ?

    Коментиран от #30

  • 27 Глава

    0 0 Отговор
    На мен и на много други не им пречи да си платят винетката и толкова. Но се чудя на хората, за които това е проблем и не могат да отделят средства за нея, какво точно правят, а не стачкуват. Аз ли да изляза вместо тях? Само си ревем и чакаме някой друг да ни оправи! Скачайте, и ние ще дойдем! Ама няма как да стане така. Сега пак ни оправят... ;)
  • 28 Бидона

    1 0 Отговор
    Трябва да се учим от Гърците! Може да са грозни, но вижте как се борят за правата си!
  • 29 WarInside

    1 0 Отговор
    Това да не би да са Робим худ и приятели ? Крадът от бедните и раздават на богатите ? От няколко дена гледам ,че и "ПОДАРЯВАЛИ" безплатни винетки сигурно са те... Тези крадените..
  • 30 Кобрата

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Тракия глас":

    Не знам в Германия имат ли винетки, нямат ли, но там по магистралите са плаща с карти и е на километър изминато разстояние, и има такива камери по пътя където показваш картата и по номерът и следи колко ти остава и по бензиностанциите се заплаща такса като ти свърши лимита.
  • 31 abv

    0 0 Отговор
    Тези които ги крадат са пълни малоумници.Номереа на винетния стикер съвпада с номера на касовата бележка.При едно сравнение при проверка от полицай веднага става ясно ,че винетката е крадена.Съвет към всички колеги шофьори.Не оставяйте касовата бележка в колата.