5 Февруари, 2016 12:55 5 043 2

Зверска катастрофа със загинал (Снимки)

  • зверска-
  • катастрофа-
  • загинал-
  • софия

Има и пострадал, който е с криминално минало

Зверска катастрофа със загинал (Снимки) - 1
Снимки: bTV

Един човек загина, а друг е пострадал при тежка катастрофа, станала на "Ботевградско шосе" в София, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал в 10 часа в петък.

Автомобил "Opel", управляван с висока скорост, удря две паркирали коли. Преди удара колата започва да прави маневри по "Ботевградско шосе", престроява се и удря един камион и друга лека кола, след това навлиза в локалното платно, където удря други две коли последователно.

Шофьорът на автомобила умира, а човекът, пътувал с него, е ранен. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние. Раненият е с криминално минало за кражби, а загиналият шофьор няма нарушения на пътя досега.

Пробите за алкохол са отрицателни.

По думите на свидетели колата се е движила с много висока скорост. Уличното платно е мокро, но не е заледено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дани

    2 0 Отговор
    Братята роми пак са вилняли .... е единия вече няма да може...
  • 2 Оптимист

    0 0 Отговор
    Вчера един, днес друг...Положителното е че джигита е мъртъв. Все пак аз съм оптимист и ако се поддържа тази скорост на самоизбиване на малоумните джигити, която наблюдаваме в последните дни, мисля че има шанс до няколко години повечето да изчезнат, а на останалите да им дойде ума в главите. Лошото е че могат да пострадат невинни.