Last news in Fakti

8 Февруари, 2016 13:37 1 914 1

Мъж загина след стрелба в Кърджали

  • стрелба-
  • мъж-
  • загина

Мъж от Кърджали на около 30 години е загинал, след като е бил прострелян в района на пазара в Кърджали, съобщиха за Факти.бг от пресцентъра на МВР.

Причините за стрелбата, станала в понеделник, се изясняват, а стрелецът се издирва, добавиха от полицията.

От прокуратурата съобщиха по-късно, че около 12,30 часа, е възникнал скандал между две лица близо до Общинския пазар в гр. Кърджали. Двамата мъже си разменили удари с ръце, след което последвали няколко изстрела с оръжие. В резултат на това единия от участниците в скандала – М.Р., на 30 г. от с. Петлино, общ. Кърджали, е бил ранен. Пострадалият е бил транспортиран до МБАЛ „Атанас Дафовски“, гр. Кърджали, където е починал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    А сега този 17г. младеж дали е от български или от цигански произход? Познайте отведъж.
    Това е само началото на анархията в тази инак красива държава. При очевидно отсъствие на полицията на всеки прост индивид му светва, че каквото и да прави няма да го хванат, а дори и да го хванат ще го пуснат рано, рано. Е как няма да стреля където и по който си иска, те се бият и крадат момичета по гарите, защо да не се и стрелят.