10 Февруари, 2016 22:02 2 127 1

Обвиниха мъж за блудство с две малолетни момичета

  • обвиниха-
  • мъж-
  • блудство-
  • малолетни-
  • момичета

Той има предишни осъждания за грабежи, кражба и блудства

Обвиниха мъж за блудство с две малолетни момичета - 1

Днес, Окръжна прокуратура - Стара Загора внесе в съда обвинителен акт срещу Асен А., на 43 г. от гр. Стара Загора, за отнемане на чужди движими вещи с намерението противозаконно да ги присвои чрез употреба на сила и заплашване и за извършване на действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с лица, ненавършили 14-годишна възраст, при условията на опасен рецидив, съобщиха от прокуратурата. Срещу Асен А. са повдигнати общо шест обвинения – три за грабеж и три за блудство.

Обвиняемият е предаден на съд за това, че на 15 юни 2015 г. в района на парк „Зеления клин“ в гр. Стара Загора отнел чифт златни обеци на обща стойност 72 лв. от 13-годишно момиче, като го заплашил с нож. На същата дата и по същия начин отнел златните обеци, на стойност 72 лева, и от 12-годишната й приятелка. Двете момичета отишли след учебните занятия да се поразходят в парка заедно с 13-годишно момче, което също станало жертва на грабеж от Асен А. Обвиняемият отнел от детето банкнота от 5 лева, която била в джоба на панталона му, като преди това го заплашил с нож и изритал в главата.

Асен А. е предаден на съд и за това, че е блудствал с двете малолетни момичета, като отново ги заплашил с нож и в единия случай употребил сила.

Той е бил задържан на 16 юни 2015 г. в дома си. При претърсване от жилището са иззети дрехите, с които е бил по време на извършване на престъпленията, както и два броя ножове.  

От заключението на назначените и приложени по досъдебното производство съдебно-медицински експертизи е видно, че 12-годишното момиче и 13-годишното момче са получили охлузвания и други наранявания от действията на Асен А. Трите деца изпитвали страх за живота си, преживели са афективен шок и получили психическа травма. Асен А. не се е признал за виновен. Фактическата обстановка се установява от огледи, разпити на свидетели, експертизи, веществени доказателства и др. Обвиняемият има предишни осъждания за грабежи, кражба и блудства.

Предстои Окръжен съд-Стара Загора да насрочи заседание по делото. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хараламби

    0 0 Отговор
    "...като отново ги заплашил с нож и в единия случай употребил сила".
    Това се казва изнасилване на деца, а не блудство с малолетни.