Last news in Fakti

11 Март, 2016 15:33 2 120 0

Шофьор изостави крадена кола и пиян спътник след катастрофа

  • шофьор-
  • изостави-
  • крадена-
  • кола-
  • пиян-
  • спътник-
  • катастрофа
Шофьор изостави крадена кола и пиян спътник след катастрофа - 1

Шофьор изостави крадена кола и пиян спътник след катастрофа, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

Вчера, в 21,40ч. в РУ – Казанлък, е получено съобщение за катастрофирал автомобил между селата Ягода и Шаново. На място е установено, че по път ІІІ-5007 се е движил лек автомобил ”Opel Vectra”, управляван от неустановен към момента водач.

На 1км. преди с. Шаново, на десен завой, водачът загубил контрол над автомобила, който излиза извън платното за движение и се блъска в бетонно корито. На предната дясна седалка е намерен 34-годишен мъж от с. Паничерево в неадекватно състояние и силно миришещ на алкохол. Същият е откаран във ФСМП – Казанлък, където е прегледан и освободен с натъртване в областта на гърдите, без опасност за живота.

При извършена справка е установено, че лекият автомобил е обявен за общодържавно издирване.

Образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая и установяване на водача продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА