Last news in Fakti

14 Март, 2016 11:31 3 037 2

Млад мъж бере душа след масово меле

  • млад-
  • мъж-
  • бере душа-
  • масово-
  • меле

Инцидентът е станал в село Трудовец

Млад мъж бере душа след масово меле - 1

Млад мъж е с опасност за живота след масово сбиване в с. Трудовец, съобщиха от МВР.

В 17.20 часа на 13 март в РУ-Ботевград e подаден сигнал за нанесени материални щети на къща в с. Трудовец, махала „Манастирица“. Незабавно към адреса е насочен полицейски екип от РУ-Ботевград, който установява многобройни участници в сбиването. С цел бързо овладяване на ситуацията и за да не нарасне напрежението на място са изпратени служители и от съседните районни управления.

Криминално проявен мъж от Ботевград заплашил униформените с брадва, което наложило да бъдат произведени няколко предупредителни изстрела във въздуха, след което извършителят е задържан. При огледа на местопроизшествието, извършен от служители на ОДМВР-София, са иззети моторни превозни средства, брадви, ножове, дървени пръти, бухалка и метална тръба.

При сбиването са пострадали четирима мъже от Ботевград и един от Етрополе - всичките криминално проявени. Един от тях – 33-годишен от Ботевград, е настанен в столична болница с опасност за живота.

След бързи оперативно-издирвателни действия, проведени от криминалисти от ОДМВР-София и колегите им от РУ-Ботевград и Етрополе за срок до 24 часа са задържани общо 13 души от Етрополе и Ботевград: 10 мъже - деветима от които криминално проявени, както и три жени.

По случая в ОДМВР - София е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ко нее

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "БАТКО ВИ ЛЪЧО":

    В Трудовец имам някакви спомени, че има лилави българи. Селяните все пак са хубави хора-проблемни са селяндурите, но щом не цитират имена, става почти ясно кой е участвал в боя с ножове.