Last news in Fakti

30 Март, 2016 00:32 813 0

Рецидивист пребил дядо остава в ареста

  • рецидивист-
  • пребил-
  • дядо-
  • остава-
  • ареста

Той е осъждан 8 пъти за кражби, хулиганство, управление на МПС без съответно свидетелство за управление и опит за изнасилване

Рецидивист пребил дядо остава в ареста - 1

Районният съд в Белоградчик уважи искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 33-годишният рецидивист Борис Славчев, обвинен за побой на възрастен мъж в с. Черно поле, област Видин.

Съдът прие доводите на прокурора, че обвиняемият може да извърши друго престъпление. Славчев е осъждан 8 пъти за извършени кражби, хулиганство, управление на МПС без съответно свидетелство за управление, както и за опит за изнасилване. Последното си наказание лишаване от свобода обвиняемият е изтърпял на 5 септември 2014г.

Припомняме, че на 25 март 2016 г. в 21 часа пострадалият 83-годишен мъж бил в сам в дома си в Черно поле, когато Борис Славчев, заедно със свой познат влезли в къщата, като имали намерение да извършат кражба. Заварвайки възрастният мъж в дома му, Борис Славчев му нанесъл множество удари с ръце и крака по главата и тялото. В резултат на този жесток побой получил счупване на 6 ребра вдясно – средна телесна повреда по смисъла на Наказателния кодекс. Пострадалият е настанен в болница, където е била извършена операция.

На Борис Славчев е повдигнато обвинение от НК. Престъплението е извършено при условията на опасен рецидив, като за него се предвижда наказание лишаване от свобода от 5 до 12 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА