Last news in Fakti

18 Април, 2016 11:19 1 450 2

Съдят шофьор предложил 400 евро подкуп

  • съдят-
  • шофьор-
  • подкуп

Образувано е бързо производство за предложен подкуп на двама полицейски служители в размер на 400 евро, съобщиха от Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Установено е, че сумата от по 200 евро  за всеки един от полицейските служители, е била предложена, за да не бъде извършена проверка по установяване на самоличността на мъж с инициали С.В. и за да не бъде изпълнена принудителната мярка „принудително довеждане”, взета спрямо него  предвид, че същият е бил обявен за общодържавно издирване по водено срещу него досъдебно производство в РУ на МВР - Дупница.

Подкупът е бил предложен на двамата полицаи на 14 април 2016 г. на пътя между  гр. Бургас – гр. София, до бензиностанция, намираща се югозападно от гр. Гурково.

На 15 април С.В., който е многократно осъждан, е привлечен в качеството на обвиняем и е задържан за 72 часа. Днес, 18 април, прокуратурата ще поиска той да остане за постоянно в арестта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    1 0 Отговор
    Похвално е ,че все още се намират доблестни полицаи! Лошото е ,че всичко е залудо, и вероятно след 72 часа пак , ще го пуснат на свобода и след това отново , ще го издирват. Параграф 22!
  • 2 паказ

    0 0 Отговор
    "Съдят шофьор предложил само 400 Евро подкуп" сигурно е оригиналното заглавие на статията...