Last news in Fakti

22 Април, 2016 22:30 3 421 3

Задържаха мъж, изнасилил 11-годишна

  • задържаха-
  • мъж-
  • изнасилил-
  • 11-годишна

Той е криминално проявен, осъждан 7 пъти

Задържаха мъж, изнасилил 11-годишна - 1

Съдът уважи искането на Софийската окръжна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо мъж, който е привлечен към наказателна отговорност с постановление на разследващия орган при ОДМВР-София за изнасилване на малолетна.

В хода на проведеното разследване е установено, че на 15 април 2016 г. в жилищна сграда, находяща се в с. Лесново, обл. София, обвиняемият 35-годишен мъж се е съвкупил с лице от женски пол, на 11 години, лишено от възможност за самоотбрана и без негово съгласие, като го е принудил към това със сила.

Към настоящия момент са събрани множество доказателства, изготвена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата, извършен е оглед на местопроизшествие, като е претърсена къщата, обитавана от обвиняемия и пострадалата, иззети са веществени доказателства.

Мъжът е криминално проявен, осъждан 7 пъти за извършени престъпления от общ характер, за които му е налагано наказание лишаване от свобода, което е било изтърпяно ефективно, а деянието, за което е привлечен е извършено в период на изтърпяване наказание „Пробация“, наложено му от РС – Елин Пелин.

Предвиденото наказание за престъпление, в което е обвинен, е лишаване от свобода в размер от десет до двадесет години.

Разследването на делото продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qankov

    0 0 Отговор
    napravo skopqvane na takiva nerezi ama I v pandiza takiva iznasilva4i gi obi4at mnogo tama 4e 6te mu se radvat kato na rasov kon a kato izleze I ba6tata na tova momi4e nai veroqtno 6te se pogrije za nego mnogo podobava6to nai veroqto 6te go prati na besro4na po4ivka
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
  • 3 Чачук

    0 0 Отговор
    А къде дреме прокуратурата когато на подобна възраст в България деца раждат деца,да не са забременели от Бога. Масово на тая възраст циганетата започват да раждат и нищо не се случва с тези,които ги е.,т.Трябва да се приеме закон,който се съвокупи с малолетна да бъде кастриран.Да видим после дали ще повтори.