Last news in Fakti

22 Април, 2016 14:21 2 381 7

Откриха убита баба в дома й

  • откриха-
  • убита-
  • баба-
  • дома

Най-вероятно става дума за опит за грабеж

Откриха убита баба в дома й - 1

Възрастна жена е била убита и ограбена във врачанското с. Малорад, съобщиха от ОДМВР-Враца.

На 21 април 2016 г. в РУ - Бяла Слатина е получено съобщение, че в къщата й в с. Малорад е намерен трупа на 87-годишна жена. При първоначалния оглед са установени видими следи от насилие.

Тялото на 87-годишната Цветана Петрова е открито от инкасатор от водоснабдителното дружество. Той дълго викал бабата от двора и забелязал, че входната й врата е отворена. Когато влязъл видял жената на пода с неестествено подута глава. При огледа полицаите установили, че цялата къща на самотно живеещата е обърната наопаки, а по тялото й имало множество следи от насилие. Най-вероятно става дума за опит за грабеж.

Полицията веднага започнала разследване по случая, като вече има двама заподозрени за убийството. Те са от ромската махала на селото. Разследващите бързо стигнали до извършителите на грабежа и убийството заради оставените от тях многобройни следи в дома на бабата.

Жената е живеела сама в къщата в продължение на 20 години.

Ще бъде извършена аутопсия. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 arbo

    0 0 Отговор
    ЩО НЕ Я ПАЗИ ДИНКО И ПЕРАТА??????????? ЩОТО НЯМА ДАЛАВЕРА ЗА ТЯХ!

    Коментиран от #4

  • 2 Дани

    0 0 Отговор
    Къде са защитниците на оня "равния" от клипа, където изяде шамара ?!?!?? КЪДЕ СА БЕ ? Жената доживяла до 87 г. да я убият к..лдаците от ромската махала...... В най-скоро време линч...
  • 3 по темата

    0 0 Отговор
    Тези двама са цигани, а на продължаващото циганско насилие ще има адекватен отговор, който ще засегне и укриващите и упражняващи чадър върху сиганите, няма да има милост към никой изрод, бил той циганин или български продажник.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай хой

    0 0 Отговор
    Местни мигранти. Май ще се наложи и срещу тях да се изправят доброволни патриоти след като държавните органи са заети да прислужват на козяк16.
  • 6 НОВ БЪЛГАРИН

    0 0 Отговор
    за кирливия сач тръгнаха разните му там организации а за тази стара жена нищо нали-м...то им измекярско и на амнестито и на " циганските-ромските" организации....след като държавата не може да пази народа-народа сам ще се пази,и от държавата също
  • 7 Азе

    0 0 Отговор
    В този ред на новини, горе-долу по същото време в симеоновградско село и пенсионер по болест на 62г. също е УБИТ от тази същата "онеправдана" сган. Къде се криете, бе, от БХК? Що не кажете нещо?