Last news in Fakti

25 Април, 2016 14:12 3 729 7

Мъж насъска 100-килограмовото си куче срещу полицаи

  • насъска-
  • мъж-
  • куче-
  • полицаи

На полицаите е оказана медицинска помощ, единият от тях е с множество шефове на ръката

Мъж насъска 100-килограмовото си куче срещу полицаи - 1

44-годишен мъж, насъскал 100-килограмовото си куче срещу полицаи, е задържан в ареста на РУ-Дупница, съобщиха от МВР.

Служителите на реда се отзовали на сигнал, подаден в събота вечерта за пиян мъж, който чупел обзавеждане в дома на жената, с която живее на семейни начала в гр. Сапарева баня. Той заплашвал живеещите в къщата с физическа саморазправа. Срещу пристигналия на местопроизшествието автопатрулен екип на РУ-Дупница мъжът насъскал кучето си – 100-килограмов „кангал“, после се заключил с него в една от стаите.

На служителите е оказана медицинска помощ в ЦСМП. Единият полицай е с множество шевове на ръката.

Мъжът е задържан в полицейския арест на РУ-Дупница за 24 часа. Срещу него е започнато досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коректор

    2 0 Отговор
    "На полицаите е оказана медицинска помощ, единият от тях е с множество шефове на ръката" Е, толкова шеФове....
    А кучето да бяха го гръмнали.....
  • 2 Краси

    2 0 Отговор
    Ако историята е вярна и този сега не се спъне няколко пъти по стълбите в ареста, значи от полицията нищо не става.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Uncle Adi

    1 0 Отговор
    А добър ден! То не, че на полицаите не им се е искало, но едва ли някой ще си рискува задника, нали големите началници само чакат тяхна издънка. Аз като бивш полицай, винаги съм имал желание такива индивиди да ги вкарам в районното и да изкарам някой гурлив манго-джери от задържаните, който да оноди асхола на някой такъв. Без бой, без много шум. Пък дали ще му стиска да се оплаче, че е поел миризлива рязана карабина? Жестока гавра за боклуци като този.
    П.с. Кучето каква вина има, че изпълнява наставления от стопанина си? Не е виновен пистолета или ножа, ръката е виновна!
  • 5

    1 0 Отговор
    Що не го е гръмнал на място.Тези пистолети да не са за украшение.
  • 6 Лоли

    0 0 Отговор
    Да вземат и да се сетят, че хората са по-важни от кучетата и да забранят на тези с огромните псета и с ловните породи да разхождат кучета без намордник или фуния. Колко хора осакатиха и обезобразиха!Да има зони в парковете оградени за кучета и да нямат право да ги разхождат произволно. И не на последно място София прилича на о.ран кенеф!!!
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    Това си е опит за убийство, такова куче може да прегризе врата на човек, най-малкото да го осакати за цял живот. Защо не са го гръмнали и да завлекат боклука в ареста? Те полицаи ли са или бостански плашила?