Last news in Fakti

28 Април, 2016 10:16 3 207 4

Полицията посече гангстерите в Бронкс

  • бронкс-
  • гангстерите-
  • полицията

120 ареста бяха извършени в Ню Йорк в рамките на една нощ

Полицията посече гангстерите в Бронкс - 1
Снимка: БТА/AP

120 души бяха арестувани в рамките на мащабна полицейска акция в Ню Йорк, съобщи Fox News.

Акцията е била насочена срещу две престъпни групи в Бронкс. Арестите са извършвани през тази нощ. На задържаните са повдигнати обвинения за убийство и продажба на наркотици. Това се счита за най-големия удар срещу организираната престъпност в новата история на града.

Според последна информация 57 от арестуваните са членове на бандата 2Fly, а 63 на BMB (Big Money Bosses) Групите враждуват от 2007 г., като от тогава периодично тероризират отделни части на Бронкс. Членовете на бандите са продавали наркотици пред училища и домове. Счита се, че бандите са отговорни за смъртта на поне 39 души, като при арестите са били иззети боеприпаси, оръжие, наркотици и фалшификати. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жител

    2 0 Отговор
    Ама защо си бият негрите?
  • 2 Красимир Тачев

    1 0 Отговор
    Къде е Българският хелзинкски комитет да защити онеправданите негри.

    Коментиран от #3

  • 3 Едикой си

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Красимир Тачев":

    Той БХК защитава само онеправданите циганори населяващи други васални нему(Барак Обама) територии!!
    Територии, на които е изнесена американската демокрация :)
  • 4 goni

    0 0 Отговор
    Моля ви?!:) Недей те така! Първо това не са негри, а граждани от Африкански произход!:) Справка:"Тошко африкански" и "Пипи дългото чорапче"!:) Тая втората е забранена в Европа поради особено опасни изказвания на главната героиня! Ама, какво да се прави-авторката Шведка, а на тях им е простено!:) Що се отнася до БХК, то той вече е сезирал Хелзинки, щото не знам дали знаете САЩ си нямат такъв!:) Не им трябвал ни Български ни Щатски!:) В момента САЩ умират от страх да не би Хелзинки да им наложи санкции!:) Ама, хак им е!:) Няма само нас да тормозят я!:)