Last news in Fakti

29 Април, 2016 14:50 3 150 0

Мъж бере душа след масово меле

  • мъж-
  • бере душа-
  • масово-
  • меле-
  • брегово

Задържани са четирима души

Мъж бере душа след масово меле - 1

Мъж е с опасност за живота, а четирима мъже от Брегово са задържани след сбиване в заведение в града вчера, съобщиха от ОДМВР-Видин.

В 16.41 часа чрез тел.112 в дежурната част на полицията бил получен сигнал за побой в центъра на гр. Брегово, а около 30 минути по-късно – съобщение за възникнал инцидент на ул. ”Мирон Брезоев” в градчето.

На сигналите незабавно реагирали униформени, които предприели действия по изясняването им. Извършени били множество процесуално-следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия.

Според събраната първоначалната информация сбиването било предизвикано от стара междуфамилна вражда. Установено е, че трима мъже на 20 г., 26 г. и 24 г. влезли в заведение в центъра на Брегово и нанесли побой на 29-годишен мъж, след което се отправили към адрес на ул. ”Мирон Брезоев”.

 

Там били последвани и от друг мъж на 26 г., брат на бития и 33-годишният им братовчед. Между мъжете възникнало сбиване.

Пострадалият в заведението, 29-годишен мъж, е транспортиран с опасност за живота в столична болница.

Във видинската болница, без опасност за живота, е настанен за лечение мъж на 41 г. На други трима е оказана медицинска помощ, след което били освободени за домашно лечение.

С полицейска мярка за срок до 24 часа в РУ-Видин са задържани четирима от мъжете участвали в сбиването на 20 г., 26 г., 24 г. и 33 г.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група. Случаят е докладван на дежурни прокурори от Районна прокуратура и Окръжна прокуратура. Работата на разследващите продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

С цел обезпечаване на обществения ред и недопускане на последващи противоправни деяния е създадена организация за засилено полицейско присъствие в Брегово.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА