29 Април, 2016 15:15 2 061 1

Задигнаха банкомат в центъра на Велинград

  • задигнаха-
  • банкомат-
  • центъра-
  • велинград

Предполага се, че крадците са го привързали със стоманени въжета и с помощта на джип са го изтръгнали

Задигнаха банкомат в центъра на Велинград - 1

Криминалисти от РУ-Велинград и колегите им от областната дирекция разследват кражба на банкомат, съобщиха от МВР.

Сигналът бил подаден тази сутрин, малко след 4.30 часа от охранители. По първоначални данни неизвестни успели да извадят банкомата от преддверие на банкова институция намираща се в центъра на града.

Предполага се, че крадците са го привързали със стоманени въжета и с помощта на джип са го изтръгнали.

Дежурно - оперативна група извършила оглед на място. Изяснява се каква е паричната наличност в устройството, предприети са оперативно-издирвателни и процесуално- следствени действия за установяване и разкриване на извършителите. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пол

    0 0 Отговор
    Слава Богу, че не са привързали цялата банка, че сега нямаше и банса да има. Осанна Господи, ти Който си на небето и ни обичаш, който всичко прощаваш явно прощаваш и на крадците... И Правосъдието е като теб - прощава на всички бандити но ако не си платиш здравната те одира цял и крайю на пенсийката ти. Господи, прости ми че се родих в твоя ненормален свят, но май ще трябва да емигрирам;;;; при пингвините, че тук в света коса ми не остана и здрава мозъчна клетка от ядове. Скоро ще умра и ке дода да си поговорим...ке биде велик кеч мач, понеже искам да ти "благодаря" за "доброто" което ми сториха куп длъжностни лица в институции, битови крадци и разни чиновничета създадени по твоя воля. Алилуя, Господи, Амин!