5 Май, 2016 22:01 26 879 7

Учителка в брутална афера с ученик

  • учителка-
  • афера-
  • ученик

Тя е осъдена 7 години затвор за сексуално посегателство

Съд в Колорадо осъди учителка на 7 години затвор, заради продължителна сексуална връзка с неин ученик, съобщи „Дейли Мейл“.

Катерина Бардос е била учителка на ученици от 6-ти клас. 25-годишната учителка започнала шокираща връзка със свой 12-годишен ученик. Първоначално тя признаваше, че е имала близки отношения с момчето, но отрече те да са правили секс. При разпитите обаче ученикът, чието име не се споменава, признал, че „правил секс с учителката повече пъти, отколкото може да преброи“. Те имали контакт дори на паркинга на училището.

Тогава учителката признала, че е имала сексуален контакт с ученика между 40 и 50 пъти. След тримесечно разследване тя е била арестувана през месец май миналата година.

Оказва се, че учителката дори успяла да стане близка приятелка с майката на ученика. За това и той често оставал да спи в нейния дом. Има сведения, за това, че те дори са пушили марихуана заедно. След като излежи присъдата си, Бардос ще има още 5 години пробация.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мелоди

    5 2 Отговор
    еХ, росенчо, все тая рубрика те влече, няма измъкване.
    Пишеш, мишеш, все за женски си мислиш, нема ли да излизаш вече от пубертета!Или ръкоблудството е до гроб,а?
  • 2 Кофата

    0 0 Отговор
    По добре така отколкото да си лъска пишлето в тоалетната!
  • 3 САЩ

    0 0 Отговор
    Ами, е.**о и се е на жената...! Човешко е!
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    На много години затвор са я осъдили. А трябвало да само да я лишат от право да преподава математика. Не е научила дванадесетгодишен да брои до сто.
  • 5 келеш

    3 0 Отговор
    При разпитите обаче ученикът, чието име не се споменава, признал, че „правил секс с учителката повече пъти, отколкото може да преброи“. Те имали контакт дори на паркинга на училището.
    -------------------------

    Тоз келеш е за бой. Още от малък е пут***
  • 6 оха

    0 0 Отговор
    Тоя келеш цел живот,ще и е благодарен,а тия са я затворили жената
  • 7 azаз

    0 1 Отговор
    Учителката е трябвало да каже, че и тя, и ученика са цигани - те на 12 години вече имат деца!