Last news in Fakti

25 Май, 2016 11:10 2 372 3

Масов бой между бежанци

  • масов-
  • бой-
  • бежанци

Трима са пострадали

Масов бой между бежанци - 1

За масов бой между бежанци във „Военна рампа“ в София през изминалата нощ, съобщиха за Факти.бг от МВР. След мелето има трима пострадали.

Сигналът за сбиването е получен в полицията снощи в 22:30 часа. На място веднага са били изпратени полицейски патрули.

Скандалът е възникнал между две групи бежанци от Афганистан и Ирак. Един от участниците в боя е скочил от втория етаж на сградата. Той е с леки наранявания. Други двама са пострадали по време на мелето.

На място са изпратени и линейки, които са оказали медицинска помощ на ранените. След инцидента няма задържани.

Случаят се разследва от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 като

    0 0 Отговор
    "След инцидента няма задържани." Браво на родната по(ми)лиция!!
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    "масов бой между бежанци" тези бежанци у нас уж постоянно намаляват и не искат да минават през България, а те май не са разбрали за това, и къде според вас се дянаха бежанците от затворените лагери в Гърция, и къде ще е новият маршрут на тази измет. "Дръж се земьо....."
  • 3 политолог

    0 0 Отговор
    незабавно да се изпратят в Германия