Last news in Fakti

25 Май, 2016 15:25 1 500 1

Тийнейджър обра девически манастир

  • тийнейджър-
  • обра-
  • манастир
Тийнейджър обра девически манастир - 1
Врачешкият манастир

Разкриха случай на кражба от девическия манастир в село Врачеш, съобщиха от полицейското управление на София област. След сигнал, получен на 13 май в Районното управление на полицията в Ботевград, полицейски служители посетили девическия манастир в селото и изяснили, че от двора на манастира са били отнети месингови чанове.

След проведени оперативно-издирвателни действия служителите на реда разкрили, че извършител на посегателството е 17-годишен младеж от същото село, без криминални регистрации до момента. Инкриминираните вещи са намерени и иззети. Преписката по случая е докладвана в районната прокуратура в Ботевград с мнение за налагане на административно наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сасио

    0 1 Отговор
    Няма ли изнасилвания?