Last news in Fakti

25 Май, 2016 17:03 4 075 1

Мъж уби майка си, изхвърли трупа в чувал

  • мъж-
  • уби-
  • майка-
  • изхвърли-
  • трупа

Жената е починала след побой. Получила е черепно-мозъчна и гръдна травми, както и прекъсване на гръбначния стълб между пети и шести шийни прешлени

Мъж уби майка си, изхвърли трупа в чувал - 1
Снимки: БТА

Днес, Окръжна прокуратура-Хасково внесе искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Веселин С., на 59 г. от с. Сеноклас, общ. Маджарово, привлечен като обвиняем за умишлено убийство на рождената си майка, съобщиха от прокуратурата.

Мъж уби майка си, изхвърли трупа в чувал

До момента е установено, че на 19/20 май 2016 г. Веселин умишлено е умъртвил майка си Гира, на 88 г., в дома им в Сеноклас. Мъжът е психично болен.

При първоначалния оглед е изяснено, че жената е душена и удряна. Според събраните доказателства, смъртта е настъпила за няколко минути вследствие на нанесен побой, от който възрастната жена е получила черепно-мозъчна и гръдна травми, както и прекъсване на гръбначния стълб между пети и шести шийни прешлени.

Трупът на Гира е намерен в конопен чувал, изхвърлен в къпинови храсти, недалеч от къщата на семейството – на около 100 метра.

По досъдебното производство са разпитани свидетели, назначени експертизи и др. Под ръководството на Окръжна прокуратура-Хасково продължават процесуално-следствените действия.

Съсед на жената разказал, че дочул викове и крясъци от къщата й на 19-ти вечерта, но портата била заключена и не успял да влезе, а след малко виковете престанали

Жители на с. Сеноклас разказали пред полицаите, че Веселин често малтретирал майка си, за да взима парите от пенсията й. Старицата обаче мълчала и не споделяла с никого.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Moridin

    0 0 Отговор
    В "ЧОВАЛ" ли??? Алооо, "журналиста" ?