26 Май, 2016 16:40 2 356 2

Незаконна пушка в катастрофирала кола

  • катастрофирала кола-
  • незаконна пушка
Незаконна пушка в катастрофирала кола - 1

Незаконно притежавано ловно оръжие е открито в автомобил, катастрофирал на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от полицията в София Област.

На 25 май около 13.35 часа служители на сектор „Престъпления по пътищата“ в ОДМВР- София се отзовали на получен сигнал за пътен инцидент в района на 54 км на автомагистрала „Тракия“. 

На място те установили, че лек автомобил Peugeot 306, управляван от 85- годишен мъж от София, е катастрофирал в спрял товарен автомобил, извършващ ремонтна дейност в тунел „Траянови врата“. 

В хода на извършената проверка полицейските служители открили на задната седалка на автомобила ловно оръжие - надцевка, незаконно притежавана от възрастния водач. Извършен е оглед на местопроизшествието, след което оръжието е иззето по надлежния ред. По случая в РУ- Костенец е образувано досъдебно производство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 миседниш накура

    0 1 Отговор
    оставете човека на мира-той не помни че войната е свършила и си носи пушката ;)

    Коментиран от #2

  • 2 666

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "миседниш накура":

    Цъ. Той знае, че войната е започнала. Няма да се даде да му прережат гръклянчето докато спи, няма да го наръга наркоманче докато се прибира, няма да го претрепят докато си купува ляб от хоремаг-а. Ама на 85 години зад волана..... къде си ръгнал бре деде.... Тюх, язък. Дано има скрита някоя манлехерка на каратавана.