Last news in Fakti

26 Май, 2016 22:00 1 441 0

Шеф на пътна служба на съд

  • шеф-
  • пътна служба-
  • съд-
  • ангел паскалев

Ангел Паскалев е държал 600 кутии цигари, без акцизен бандерол, като цигарите са открити в служебен автомобил

Шеф на пътна служба на съд - 1

Днес, Районна прокуратура-Димитровград привлече като обвиняем Ангел Паскалев, на 38 г., за държане на акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон и в немаловажен случай, съобщиха от прокуратурата.

До момента е установено, че на 20 май 2016 г. в Димитровград Ангел Паскалев е държал 600 кутии цигари, без акцизен бандерол, всички на стойност 4 500 лв. Цигарите са били открити в лек автомобил „Opel Astra“, собственост на Областно пътно управление – Хасково. По делото е установено, че Паскалев, който е началник на Районна пътна служба-Харманли, е управлявал автомобила. 

На Паскалев е взета мярка за неотклонение „подписка“, като предстои делото да бъде внесено за разглеждане в Районен съд - Димитровград в седемдневен срок. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА