Last news in Fakti

27 Май, 2016 15:03 1 194 3

Задържаха 23-ма нелегални имигранти

  • задържаха-
  • нелегални-
  • имигранти-
  • влак

Те са открити в товарен влак, превозващ магнезиева руда от Турция за Унгария, който е влизал в страната

Задържаха 23-ма нелегални имигранти - 1

Гранични полицаи задържаха 23-ма нелегални имигранти на ГКПП Капитан Андреево, съобщиха от МВР.

 Вчера на ГКПП Капитан Андреево-гара, за влизане в страната, пристигнал товарен влак, превозващ магнезиева руда от Турция за Унгария. При проверката с газ-анализатор граничните полицаи открили в последния вагон 23-ма чужденци без документи за самоличност.

По техни данни 11 са граждани на Ирак и 12- от Сирия. Общо са 8 мъже, 8 жени и 7 деца. Днес ще бъдат предадени на Разпределителния център в Елхово.

През изминалото денонощие са предотвратени 10 опита на 157 нелегални имигранти да преминат незаконно българо-турската граница.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шшш

    0 0 Отговор
    хиляди преминават границата ни, смешни са цифрите-уж било за месец само 1000 алах акбаровци,но те са много повече ,дори и хиляда ,сложете на 12месеца и вижте ,какво става с демография в България. Българи бягат от скотски живот,на тяхното място м...ли от арбския свят ...

    Коментиран от #3

  • 2 бойко

    0 0 Отговор
    Нали уж границата се пази? А реално какво става - хващат 23, през това време минават 2300...
  • 3 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "шшш":

    И сега да не вземете да ги натирите обратно, ами започваме да си отглеждаме като домашни любимци с по 1000лв. месечна издръжка на човек нищо, че у нас повечето пенсионери работели по 35+ години карат с около 300 лв., а работещите, които ще плащат за издръжката на тази измет карат с по около 600, важното е да не накърним чувствата на тези нежни души, а това че част от тези преминаващи границата ги има в соц. мрежи с автомати в ръце не е проблем то е било за самозащита